Завдання 24.9
Браковані деталіУ партії з 1000 деталей 2 браковані.
Розв’язання
1) 0,002; 2) 0,998.
Відповідь:
0,002; 0,998.
Розбір зрозумілий?

ГДЗ · Алгебра · 9 клас
У партії з 1000 деталей 2 браковані.
Розв’язання
1) 0,002; 2) 0,998.
0,002; 0,998.
Умова
У партії з 1000 деталей 2 браковані.
Класичне означення: , де n — кількість усіх рівноможливих наслідків, m — кількість наслідків, що сприяють події A. ; вірогідна подія має ймовірність 1, неможлива — 0; .
P(якісна) = 1 − P(бракована).
Розв’язання крок за кроком
1) 0,002; 2) 0,998.
0,002; 0,998.